Bolton mängib karikamängu Tottenhamiga uuesti

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bolton Wanderersi peatreener Owen Coyle annab haigla ees ajakirjanikele infot Fabrice Muamba olukorra kohta.
Bolton Wanderersi peatreener Owen Coyle annab haigla ees ajakirjanikele infot Fabrice Muamba olukorra kohta. Foto: SCANPIX

Fabrice Muamba kokkukukkumise tõttu pooleli jäetud Inglismaa karikamäng Bolton Wanderersi ja Tottenham Hotspuri vahel peetakse uuesti. Karikasarjast loobumist kaalunud Bolton otsustas jätkata, sest seda palus Muamba perekond.

Peatreeneri Owen Coyle’i sõnul jõuti sellele otsusele asja omavahel ja Muamba perega arutades. «Fabrice’i isa Marcel ja kihlatu Shauna leidsid, et me peaksime oma kohust täitma. Seda kuuldes ei kahelnud mängijad enam hetkekski, et lähevad uuesti platsile.»

Bolton mängib laupäeval Blackburniga esimese kohtumise pärast Muambaga juhtunut. Poolelijäetud karikamäng peetakse tuleval teisipäeval.

Muamba paranemine on ületanud ka kõige optimistlikumaid lootusi – mees hingab juba iseseisvalt, tunneb inimesi ära, suudab rääkida ja käsi-jalgu liigutada. «Mängijate meelest on Fabrice’i paranemise kiirus võrreldav imega,» sõnas üks allikas Sportsmailile. «Pärast laupäeval juhtunut ei osanud nad oodatagi, et Muamba suudab rääkida ja liigutada. Laupäeval oli kõikide tuju nullis, kuid nüüd on tal külas käinud mehed hoopis rõõmsamad.»

«Muidugi on veel vara hõisata, aga olen tema kihlatu Shauna ja tema isa Marceliga rääkinud ning kui arvestada, mis seisus me kõik laupäeva õhtul olime, poleks ma suutnud praegu olukorda iial ette kujutada. Sain Fabrice’i näha ja temaga korraks rääkida. Tal on paranemiseni veel pikk tee, aga nähtu on väga julgustav.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles