Egon Kaur stardib Briti meistrivõistlustel

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egon Kaur
Egon Kaur Foto: Joosep Martinson / Õhtuleht

Egon Kaur ja Erik Lepikson osalevad sel nädalavahetusel Suurbritannia autoralli meistrivõistluste teisel etapil.

Kaur ja Lepikson stardivad Walesi teedel sõidetaval kruusarallil tuttava esiveolise Ford Fiesta R2 võistlusautoga, kirjutab ruudulipp.ee.

«Briti sari on selline, kus konkurents on tihe ja mida jälgitakse lisaks Suurbritanniale ka mujal Euroopas. Katsed on osaliselt eelmise aasta Wales’i rallidega samad. Meile on see heaks võimaluseks taas sõita, kuna paus on vahepeal pikk olnud. Ühtlasi on sellel rallil osalemine meie ja meie osade toetajate ühine soov,» rääkis Kaur.

Siiski ei maksa Kauri sõnul selle stardi põhjal teha pikemaid järeldusi selle aasta plaanide osas. «See on hetkel siiski ühekordne start Briti meistrisarjas, ülejäänud hooaja osas käib töö endiselt edasi. Sõitma peab, see on selge. Kus, see on lahtine. Auto osas on endiselt valik ilmselt neljaveoline N-rühma masin. Usun, et teeme kaasa mõned Eesti sõidud, auto24 Rally Estonial tahaks stardis olla,» lisas Kaur.

Briti autoralli meistrivõistluste teine etapp, Bulldog Rally sõidetakse 23.-24. märtsil Põhja-Walesi teedel.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles