ManCity alistas Chelsea, taas väljakule pääsenud Tevez sündmuste keskel

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Samir Nasrile hea söödu andnud Carlos Tevez (keskel) koos kaaslastega Londoni Chelsea vastu löödud võiduväravat tähistamas.
Samir Nasrile hea söödu andnud Carlos Tevez (keskel) koos kaaslastega Londoni Chelsea vastu löödud võiduväravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallimeistrivõistlustel alistas meistritiitli eest heitlev Manchester City koduväljakul 2:1 Londoni Chelsea.

Chelsea asus kohtumist 60. minutil juhtima, kui täpne oli keskkaitsja Gary Cahill, kes saatis City poolkaitsja Yaya Toure kanna põrkest palli Joe Harti selja taha.

Kaotusseisu jäämise järel otsustas City peatreener Roberto Mancini 66. minutil väljakule saata vahepeal klubi tegemisi kõrvalt jälginud Carlos Tevez’i. Hiljem selgus, et tegemist oli igati õige otsusega.

Viigiseisuni jõudis City 78. minutil, kui Sergio Agüero realiseeris penalti, mille andis kohtunik olukorra eest, kus võõrustajate mängumehe Pablo Zabaleta löök tabas Chelsea poolkaitsja Michael Essieni kätt. Kohtumise 86. minutil vormistas City’le võidu Samir Nasri, kes saatis väravasse just Tevez’i hea söödu.

Võidupunkti noppis ka Londoni Arsenal, kes alistas võõrsil tänu Thomas Vermaeleni kaheksanda minuti tabamusest 1:0 Evertoni.

Inglismaa kõrgliigas viimased kolm kohtumist kaotanud Tottenham Hotspur oli lähedal kaotusele ka täna, kuid tänu Rafael van der Vaarti 90.+2. minuti tabamusele viigistati koduväljakul 1:1 Stoke City’ga.

Valusa kaotuse sai Liverpool, kes asus võõrsil 2:0 Queens Park Rangersi vastu juhtima, kuid pidi lõpuks võtma vastu 2:3 kaotuse.

Turniiritabelis hoiab 70 punktiga liidrikohta Manchester United, teisel kohal on City 69 silmaga. Kolmandaks kerkis Arsenal 55 punktiga, Tottenham langes 54ga neljandaks, viies on Chelsea 49 ja kuues Newcastle United 47 punktiga.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles