Video: Chris Paul sai NBAs endiselt klubilt lüüa

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chris Paul.
Chris Paul. Foto: SCANPIX

NBAs pidi Los Angeles Clippersi mängujuht Chris Paul läinud ööl esmakordselt vastamisi minema endiste meeskonnakaaslastega New Orleans Hornetsist. Taaskohtumine osutus rõõmsamaks Hornetsile, kes võitis 97:90.

Mängu peakangelaseks tõusis vastupidise teekonna läbinud Chris Kaman. Mullu detsembris just Pauli ostutehingu käigus Clippersist Hornetsisse vahetatud Kaman viskas Läänekonverentsi viimase meeskonna kasuks 20 punkti ja võttis 10 lauapalli. Jason Smith ja Jarrett Jack lisasid 17, Marco Belinelli 15 silma.

Clippersit ei aidanud ka Blake Griffini 21 punkti ja 11 lauapalli. Seejuures tegi Smith tema vastu viimasel veerandil jõhkra vea, kuid Griffin suutis siiski mängu jätkata. Paul toetas omasid 16 punkti ja 9 resultatiivse sööduga.

Tähtsa võidu sai Läänekonverentsis viimaste play-off kohtade eest võitlev Utah Jazz, kui võõrsil alistati viimase sekundi viskest 103:102 Sacramento Kings. Marcus Thorntoni korv viis Kingsi küll neli sekundit enne lõpu punktiga ette, kuid allesjäänud aja jooksul suutis 0,9 sekundit enne vilet tabada Al Jefferson.

Jefferson oli 26 punktiga ka võitjate parim, Gordon Hayward lisas 18 silma. Kaotajate poolel viskas Tyreke Evans 25 punkti, kuid veel võimsama partii tegi 22 punkti visanud ja 18 lauapalli võtnud DeMarcus Cousins. Jason Thompson lisas 19 punkti ja 15 lauapalli.

TULEMUSED:

Washington Wizards – Indiana Pacers 83:85

Milwaukee Bucks – Boston Celtics 91:100

New Orleans Hornets – Los Angeles Clippers 97:90

Houston Rockets – Golden State Warriors 109:83

Sacramento Kings – Utah Jazz 102:103

Portland Trail Blazers – Memphis Grizzlies 97:93

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles