Vihane Mourinho kuulutas meediale boikoti

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho ei ole taas kohtunike tööga rahul.
Jose Mourinho ei ole taas kohtunike tööga rahul. Foto: SCANPIX

Real Madridi jalgpallimeeskond andis teada, et peatreener Jose Mourniho ja mängijad loobusid enne homset liigamängu Real Sociedadiga tavapärasest reedesest pressikonverentsist.

Madridi meeskond on pahane kohtunike otsuste peale kolmapäevases 1:1 viigiga lõppenud kohtumises Villarrealiga. Õigusemõistja Jose Paradas Romero näitas Reali meestele kahte punast kaarti – esmalt kaks kollast kogunud Sergio Ramosele ja pisut hiljem ka tema otsuse peale demonstratiivselt aplodeerinud Mesut Özilile. Protestimise eest saadeti tribüünile ka Mourinho ise ja abitreener Rui Faria.

Mourinho polnud rahul Romero otsusega määrata karistuslöök, mille järgsest olukorrast Marcos Senna lõi Villarreali viigivärava. Portugallane ei ilmunud ka kolmapäevasele mängujärgsele pressikonverentsile, kus meeskonna arvamuse võttis kokku kaitsja Marcelo. «Kohtunikud teevad meile vahel kõvasti liiga, aga tuleb pea püsti hoida ja edasi minna,» sõnas Marcelo, lisades seejärel siiski: «Nägite ise, mis juhtus ja kui mitu meie meest platsilt minema saadeti.»

Eile treenis Real suletud uste taga ja klubi on kinnitanud, et Mourinho ega tema parem käsi Aitor Karanka ei jaga enne homset mängu mingeid kommentaare.

Villarreali mängija Angel Lopez ei mõista aga, miks Madrid sellist lärmi lööb. «Nad püüavad kohtunikke enne eelseisvaid mänge mõjutada,» arvab hispaanlane. «Meie võiksime samamoodi kurta, et Lassana Diarra oleks pidanud punase saama või oleksime pidanud penalti teenima, kui Nilmari vastu viga tehti, aga mis parata. Nagu minu kodukandis öeldakse – nutku kuskil mujal.»

Lopez pidas hoopis sobilikuks vilemeest kiita. «Meil vedas, et kohtunik jäi endale kindlaks. Ma tunnen teda juba kaua ja ta on mindki platsilt minema saatnud täpselt sama asja eest, mida Özil tegi. Aga eks me tahame kõik võita ja kui soovitut ei saavuta, ajab see pisut närvi,» lisas hispaanlane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles