Alonso: Ferrari peab kiiresti paremaks saama

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso (vasakul) ja Felipe Massa.
Fernando Alonso (vasakul) ja Felipe Massa. Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna piloodid Fernando Alonso ja Felipe Massa alustavad homset Malaisia GP-d vastavalt kaheksandalt ja 12. kohalt. Kuigi Alonso tunnistab, et nad on teinud edusamme, siis kõrgemate kohtade eest siiski veel võidelda ei suudeta.

«Oleme teinud sammu edasi (võrreldes Austraalia GP-ga – toim.). Pole mingit kahtlust, et auto on paremaks läinud,» sõnas Alonso AP-le. «Kvalifikatsioon läks meie jaoks hästi, kuid peame veel kõvasti tööd tegema.»

«Kuigi praegu võtsime endast välja maksimumi, siis see ei vasta veel meie ootustele. Peame kiiresti paremaks saama,» lisas Alonso.

Kui viimasel ajal on taas löögi alla sattunud Massa töökoht Ferraris, siis piloot ise endale suuri pingeid peale ei pane. «Ma ei tunne ennast pinge pärast halvasti. Kõik need kommentaarid ja kuulujutud ei ole minu probleem. Ausalt öeldes need ei huvitagi mind,» märkis Massa.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles