Viigipuu ja Hanni võitsid Eesti meistritiitli

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirli Hanni
Sirli Hanni Foto: Priit Simson / Postimees

Täna Haanjas peetud Eesti meistrivõistlustel laskesuusatamises võitis meeste 20 km sõidus kuldmedali Karel Viigipuu, naiste 15 km distantsil oli kiireim Sirli Hanni.

 

Elva suusaklubi esindava Karel Viigipuu võiduaeg oli kahe trahviminuti juures 59.54. Kuus trahviminutit teeninud Martin Remmelg (Pühalepa SK Põhjakotkas) kaotas talle 36 sekundiga ja seitsmel lasul eksinud Peeter Kirss (SK Biathlon) juba rohkem kui viie minutiga, kirjutab biathlon.ee.

Sirli Hanni (Vastseliina SK), kel jäi täna tabamata kaks märki, sai lõpuajaks 52.40. Teine rajal käinud naine Kristel Viigipuu (Elva suusaklubi) eksis kuuel lasul ja kaotas Hannile seitsme ja poole minutiga.

Mitmed Eesti tugevamad laskesuusatajad võistlesid samal ajal Eesti murdmaasuusatamise meistrivõistlustel teatesõidus.

Noorteklassides olid täna nelja esikohaga edukaimad Äkke SK/Narva SK Energia laskesuusatajad – kulla võitsid Darja Jurlova (N21), Kristjan Koskinen (M19), Marko Koskinen (M15) ja Mart Všivtsev (M13).

Oti SK/Zahkna Teami tüdrukud võitsid kolm esikohta: oma vanuseklassis olid parimad Grete Gaim (N19), Katrin Kurg (N17) ja Keiju Rootsmaa (N15).

Vastseliina spordiklubile tõid kulla Johanna Olesk (N13) ja M17 klassis lätlase Linards Zemelise järel teisena lõpetanud Timo Truu. M21 klassis oli kiireim Priit Vislapuu (Võru spordikool/Võru Biathlon).

Harrastajatest olid täna parimad Marek Parksepp (Võru Biathlon) ja Kaia Koolmeister (Pühalepa SK Põhjakotkas) ning veteranidest Vjatšeslav Všivtsev (M40; Äkke SK/Narva SK Energia), Tõnu Oks (M50; Tartu suusaklubi) ja Jelena Všivtseva (N40; Äkke SK/Narva SK Energia).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles