Hanni võitis Eesti meistrivõistlustel Lehtla ja Saue ees kulla

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sirli Hanni
Sirli Hanni Foto: Priit Simson

Haanjas selgusid täna laskesuusatamise lõppeva hooaja viimased Eesti meistrid, meeste ühisstardist sõidus võitis kulla Roland Lessing ja naistes seas võidutses Sirli Hanni.

Naiste 10 km ühisstardiga sõidus edestas ka eile kulla võitnud Hanni (Vastseliina SK) täna nii Kadri Lehtlat (SK Biathlon) kui ka Eveli Sauet (Elva suusaklubi). Viis trahviringi sõitnud Hanni võiduaeg oli 38.03, tiirus kuus korda eksinud Lehtla kaotas talle 1.22ga ja koguni üheksa möödalasku teinud Saue 2.38ga, vahendab biathlon.ee.

Kaheksa trahviringi sõitnud Lessing (Elva suusaklubi) lõpetas meeste 12,5 km sõidu ajaga 37.02. Teiseks tulnud Kauri Kõiv sõitis võitjast ühe trahviringi vähem, kuid kaotas klubikaaslasele ikkagi 37 sekundiga. Kolmanda koha sai tiirus üheksa möödalasku teinud Martin Remmelg (Pühalepa Põhjakotkas), kes jäi Lessingust maha 1.44ga. Indrek Tobreluts ja Priit Viks starti ei läinud.

Noorteklasside eilsetest võitjatest olid ka täna kiireimad Darja Jurlova (N21; Äkke SK/Narva SK Energia), Grete Gaim (N19; Oti SK/Zahkna Team) ja lätlane Linards Zemelis (M17).

Veel võitsid noortest täna esikoha Jan Treier (M21; SK Biathlon), Rene Zahkna (M19; Võru Biathlon/Võru spordikool), Hannes Moor (M15; Vastseliina SK), Robert Heldna (M13; SK Biathlon), Meril Beilmann (N17; SK Biathlon), Birgit Maranik (N15; Oti SK/Zahkna Team) ja Kätlian Kilvits (N13; Elva suusaklubi).

Harrastajatest kordas eilset võitu Marek Parksepp (Võru Biathlon) ning veteranidest Äkke SK/Narva SK Energia laskesuusatajad Jelena Všivtseva (N40) ja Vjatšeslav Všivtsev (M40). M50 võistlusklassis oli parim Heiki Mäesalu (Elva suusaklubi).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles