Benfica staar: Chelsea ebakindluses on süüdi Torres ja Drogba

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicolas Gaitan teab, kes Chelsea hädades süüdi on.
Nicolas Gaitan teab, kes Chelsea hädades süüdi on. Foto: SCANPIX

Homme Euroopa jalgpalli Meistrite Liigas Londoni Chelseat võõrustava Lissaboni Benfica poolkaitsja Nicolas Gaitan usub, et Londoni meeskonda sel hooajal vaevavas ebakindluses on süüdi ründajad Fernando Torres ja Didier Drogba, kes ei suuda lüüa piisavalt väravaid.

Gaitani meelest kohtub Benfica Chelseaga igati sobival ajal ning on kindel, et Portugali suurklubi suudab sellest paarist poolfinaali pääseda. «Minu meelest tekitab see Chelseas pingeid, et Torres ja Drogba vähe väravaid löövad,» sõnas argentiinlane kodumaisele ajakirjandusele. «Neid pidurdada on kindlasti raske, aga kindlasti mitte võimatu. Usun, et suudame oma värava puutumatuna hoida.»

Chelsea võitleb Inglismaa meistriliigas hetkel 4. koha eest, mis annaks neile ka järgmisel hooajal võimaluse Meistrite Liigas mängida. Praegu seda positsiooni hoidvast Tottenham Hotspurist jäädakse pärast laupäevast omavahelist 0:0 viiki aga maha viie punktiga.

Väravaid jäid löömata nii põhikoosseisus alustanud Drogbal, kellel sel hooajal kirjas üheksa tabamust, kui ka vahetusest mängu tulnud Torresel, kes on sel hooajal saanud kirja vaid kuus tabamust ning suutis alles hiljuti lõpetada viis kuud kestnud väravatepõua. Roberto di Matteo senist taktikat aluseks võttes võib üsna kindlalt eeldada, et homme Lissabonis mõlemad ründajad koos algkoosseisu ei kuulu.

Tõsi, ka portugallased pidid nädalavahetusel leppima koduliigas väravateta viigiga Olhanense vastu. Gaitani sõnul ei mõjutanud eesootav Meistrite Liiga veerandfinaal seda tulemust aga karvavõrdki. «Oleme eurosarjas heas hoos. See on Chelsea vastu mängides meie põhiline trump,» sõnas ta. «Usume, et suudame võimalusi luua ja mängime kõikide vastu enesekindlalt. Chelsea on Euroopas tugev, aga me pole neist sugugi kehvemad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles