Milano Inter vallandas taas peatreeneri

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Claudio Ranieri pidi Interi peatreeneri kohalt lahkuma.
Claudio Ranieri pidi Interi peatreeneri kohalt lahkuma. Foto: SCANPIX

Milano Interi jalgpalliklubi vallandas sel hooajal juba teistkordselt peatreeneri. Claudio Ranieri asemel võtab Interi juhendamise hooaja lõpuni üle Andrea Stramaccioni.

Inter on tänavu korra juba peatreenerit vahetanud, kui Gian Piero Gasperini kehva hooaja alguse järel septembris lahti lasta. Ranieri ei suutnud aga meeskonna mänguvankrit poole aastaga õigetesse rööbastesse juhtida – hetkel hoiab Inter Serie A tabelis alles 8. kohta. Viimaseks piisaks omanike karikas sai pühapäevane 0:2 kaotus Torino Juventusele.

Kokku on Inter sel hooajal kaotanud juba 12 liigamängu – kehvemat tulemust on ajaloo jooksul näidatud vaid korra, hooajal 1947-48. Liidrist AC Milanist jäädakse maha juba 22 punktiga ja järgmiseks hooajaks eurosarja mänge tagav koht on 7 punkti kaugusel. Märtsi alguses kukutas Marseille Olympique Interi konkurentsist ka Euroopa Meistrite Liigas.

36-aastane Stramaccioni tegutses seni Interi noortemeeskonna peatreenerina. Tõsise põlvevigastuse tõttu jalgpalluri karjääri treeneri oma vastu vahetanud Stramaccioni on seejuures kaks aastat noorem kui Interi praegune kapten Javier Zanetti.

Pärast seda, kui Jose Mourinho 2010. aastal Interi koduliiga ja Meistrite Liiga võiduni juhtis, on klubil nüüd juba viies peatreener. 20 meeskonnaga Serie A-s on aga tegemist tänavuse 16. treenerivahetusega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles