Video: Miami Heat kaotas NBAs taas

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Danny Granger (palliga) vedas Indiana Miami vastu võidule.
Danny Granger (palliga) vedas Indiana Miami vastu võidule. Foto: SCANPIX

Miami Heat pidi ookeanitaguses korvpalliliigas NBA end läinud ööl taas lööduks tunnistama, kui võõrsil jäädi 90:105 alla Indiana Pacersile. Denver Nuggets jahutas aga liiga liidri Chicago Bullsi hoogu.

Kõik viis Indiana algviisiku meest kogusid kahekohalise arvu punkte, parimana tõi Danny Granger 25 silma ja võttis 9 lauapalli. Darren Collison lisas 20 punkti, Paul George 16 punkti ja 10 lauapalli. Miami staarid LeBron James ja Dwyane Wade kogusid mõlemad 24 punkti.

Derrick Rose jättis seitsmenda mängu järjest vahele ning Chicago Bulls pidi kodus tunnistama Denver Nuggetsi selget 108:91 paremust. Läänekonverentsi viimase play-off koha pärast võitleva Nuggetsi parim oli 27 punkti ja 9 lauapalliga Ty Lawson, Arron Afflalo lisas 22 silma. Bullsi parimaks kerkis 17 punktiga C.J. Watson, Carlos Boozer. Kyle Korver ja John Lucas III lisasid kõik 14 punkti.

Nuggets võitis lauavõitluse 45:32, seejuures sai ründelauapallide arvestuses liigas esikohta hoidev Chicago seekord võõrast lauast kätte vaid 5 palli. Nuggets on sel hooajal võitnud Idakonverentsi meeskondade vastu 13 mängu ning saanud vaid ühe kaotuse. Bulls on aga allajäämisest hoolimata kindlustanud ainsa meeskonnana juba pääsu play-offi.

Vaata kokkuvõtet Miami ja Indiana mängust SIIT.

TULEMUSED:

Toronto Raptors – Orlando Magic 101:117

Washington Wizards – Detroit Pistons 77:79

Charlotte Bobcats – Boston Celtics 95:102

Indiana Pacers – Miami Heat 105:90

New Jersey Nets – Utah Jazz 84:105

New York Knicks – Milwaukee Bucks 89:80

Chicago Bulls – Denver Nuggets 91:108

Houston Rockets – Sacramento Kings 113:106

Los Angeles Clippers – New Orleans Hornets 97:85

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles