Lampard on Chelsea pärast mures, Di Matteo mitte

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Lampard
Frank Lampard Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpalliklubi ajutine peatreener Roberto Di Matteo ja üks kogenumaid mängijaid Frank Lampard on meeskonna hetkeolukorra osas eriarvamusel.

33-aastane Lampard leiab, et Chelsea on oma taseme kaotanud ja vajaka jääb ka meeskonnavaimust.

«Me pole enam nii head, kui varem,» ütles Lampard The Suni vahendusel. «Tunnen, et me pole viimasel ajal piisavalt pingutanud ja ka fännid tunnetavad seda. Peame end Meistrite liiga mänguks Benficaga tõsiselt kokku võtma ja ka koduliigas paremini mängima.»

Peatreenerikohuseid täitev Di Matteo näeb asju positiivsemas valguses. «Olen optimist ja usun oma mängijatesse. Oleme tugev meeskond ja ma ei näe tulevikku tumedates toonides, nagu paljud seda teevad,» ütles ta. «Meil on olnud raske hooaeg, ka tabeliseis näitab seda ilmekalt. Kuid oleme kvaliteetne meeskond ja siin on väga head mängijad. Chelsea on Inglise liigas harjunud olema esimese kahe-kolme seas, seega on praegune olukord raske.»

«Samas oleme Meistrite liiga veerandfinaalis ja ka see maksab midagi,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles