TTÜ võitles vapralt, kuid Selver jõudis ikkagi finaali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selver jõudis Eesti meistrivõistlustel finaali.
Tallinna Selver jõudis Eesti meistrivõistlustel finaali. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti võrkpallimeistrivõistluste poolfinaalseeria kolmandas mängus pani TTÜ küll Selveri vastu kõik välja, kuid viimaks tuli ikkagi tunnistada soosiku paremust geimidega 3:2.

Kaks esimest kohtumist Selverile kuivalt 0:3 kaotanud TTÜ alustas täna, selg vastu seina, hoopis uljamalt. Avageim võideti tasavägise heitluse järel 25:23 ja ehkki teine läks omakorda 25:21 Selverile, suutis TTÜ kolmanda geimi 25:23 võiduga jälle eduseisu asuda.

Neljandas geimis ei jätnud Selver vastasele 25:16 võiduga võimalustki, kuid otsustav geim oli taas tõeline põnevik. Selver suutis oma ülekaalu maksma panna alles seisuga 16:14, võitis seega ka kolmanda kohtumise ning tagas pääsu finaali.

Võitjate parim oli 22 punkti toonud Argo Meresaar (kasutegur +15), Kristjan Õuekallas lisas 17 ja Andrejs Baburovs 14 punkti. Kaotajate liider Denis Sintov tõi 24 punkti, Karlis Mesila toetas teda 17 punktiga.

Samuti veel vaid ühte võitu vajanud Tartu Pere Leib seda aga Pärnu VK-lt võõrsil kätte ei saanud. Pärnakad olid paremad 3:1 (25.23, 28:30, 25:20, 25:23).

Kodumeeskonna poolel särasid tavapäraselt Aivar Silm ja Andrus Raadik - esimene tõi 20 ning teine 16 punkti. Renee Teppan lisas 14 punkti. Tartlaste parim oli 18 punktiga Martti Juhkami.

Seeria neljas mäng peetakse ülehomme 29. märtsil algusega 18:00 Tartu Ülikooli spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles