Sten Pentus võistleb tänavu Auto GP sarjas

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Pentus.
Sten Pentus. Foto: kcracing.ee

Mullu vormel-Renault 3.5 sarjas Epic Racingu ridades 24. koha saanud 30-aastane Sten Pentuse hakkab tänavu võistlema Auto GP maailmasarjas.

Pentus teeb debüüdi sarja teisel etapil, mis sõidetakse sel nädalavahetusel Valencias, vahendab Autosport.com.

Pentus sõlmis lepingu Suurbritannia tiimiga Virtuosi UK, kelle norralasest piloot Pål Varhaug võitis sarja avaetapi Monzas ning tänu sellele on Virtuosi praegu ka sarja liider.

«Tahtsin tegelikult juba Monzas võistelda, aga kahjuks polnud see võimalik. Nüüd ootan juba põnevusega nädalavahetust,» kommenteeris Pentus. «Mõistagi pole mul lihtne, kuna rivaalidel on selja taga üks testipäev ja nädalavahetus täis võistlemist, aga õnneks saan neljapäeval Valencias kolm tundi autot testida ja püüan sellest maksimumi võtta ning oma uut sõiduvahendit tundma õppida. Tavaliselt läheb mul autode tundmaõppimine üsna kiiresti, võttes arvesse, kuidas Virtuosil avaetapil läks, peaks meie masin üsna kiire olema, seega on põhjust olla enesekindel.»

Auto GP maailmasari on varem kandnud nime Euro Formula 3000 ja Euroseries 3000.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles