Bayern alistas võõrsil Marseille, Barcelona mängis Milaniga väravateta viiki

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Müncheni Bayerni ründaja Mario Gomez (paremal) rõõmustab koos Franck Ribery ja Arjen Robbeniga oma värava üle.
Müncheni Bayerni ründaja Mario Gomez (paremal) rõõmustab koos Franck Ribery ja Arjen Robbeniga oma värava üle. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liiga tänastes veerandfinaalide avamängudes alistas Müncheni Bayern võõrsil 2:0 prantslaste Marseille, tiitlikaitsja FC Barcelona mängis samuti võõrsil 0:0 viiki AC Milaniga.

Bayerni väravad lõid Mario Gomez ja Arjen Robben.

Korduskohtumised peetakse 3. aprillil.

Tänased mängud:

AC Milan - Barcelona 0:0

Marseille - Müncheni Bayern 0:2

44. Gomez, 70. Robben

Enne mänge:

Veerandfinaalides oodataksegi põnevaimat heitlust just Milani ja Barcelona vahelisest duellist ning alagrupimängud annavad selleks ka lootust.

Käimasoleval hooajal on Milan ja Barcelona Meistrite liigas juba kahel korral vastamisi läinud, kui H-alagrupis viigistati Barcelona koduväljakul 2:2 ning Itaalias teenis Barcelona 3:2 võidu.

Eilsetes veerandfinaalide avamängudes said võidurõõmu tunda Madridi Real ja Londoni Chelsea. Real alistas võõrsil 3:0 Nicosia APOELi ning Chelsea oli võõral väljakul 1:0 üle Lissaboni Benficast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles