Aava loodab Norra rallil rumalaid vigu vältida

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Urmo Aava kihutamas
Urmo Aava kihutamas Foto: Stobart
Stobart Fordi meeskonnas sõitev Eesti parim rallisõitja Urmo Aava ootab põnevusega Norra etappi ning soovib seekord rumalaid vigu vältida. 

«Kiirused saavad Norras olema suured ning väga oluline on, et ma suudaksin seekord rumalaid vigu vältida,» märkis Aava Stobart Fordi koduleheküljel. «Olen varem Norras võistlemist nautinud ning kuulsin, et teed on seal ka seekord suurepärases korras. Ootan Norra rallit põnevusega.»

Just Aavalt ja tema meeskonnakaaslaselt Henning Solbergilt ootab Fordi meeskond Norra etapil punktilisa.

Solberg sihib kodumaisel Norra rallil koguni kõige kõrgemat poodiumikohta.

Lumerallide spetsialist Solberg paistab olevat heas vormis, kuna MM-sarja esimesel etapil Iirimaal sõitis ta välja oma parima tulemuse asfaldil, neljanda koha.

Solbergil on kodurallist siiamaani head mälestused, kuna näiteks 2007 aastal lõpetas ta siin kolmandana. Aava oli samal aastal juunioride WRC arvestuses samuti kolmas.

Hooaja esimesel etapil Iirimaal tõusis Aava teise kiiruskatsega liidriks, kuid vajus ära naljandal ning sõitis lõpuks rajalt välja. Lõpparvestuses sai eestlane 10. koha. 

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles