Viljandi alistas põhiturniiri viimases mängus Kehra

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi käsipallimeeskond.
Viljandi käsipallimeeskond. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eesti meeste käsipallimeistrivõistlustel peeti täna kaks viimast põhiturniiri kohtumist, millest väljusid võitjatena Viljandi HC ja Põlva.

Viljandi oli koduväljakul tulemusega 38:27 (18:12) üle pühapäeval Balti liiga meistriks kroonitud HC Kehrast. Võitjate resultatiivseim oli Kristo Voika 15 ja kaotajatel Indrek Normak 7 väravaga.

Põlva sai samuti omal väljakul 44:30 (22:13) jagu Aruküla/HC Tallasest. Janno Kuus tõi võitjatele 7 ning Rauno Esop kaotajatele 13 tabamust.

Põhiturniiri lõppseis (24 vooru): Põlva Serviti 47, HC Kehra 36, Viljandi HC 30, HC Viimsi/Tööriistamarket 29, Põlva 13, SK Tapa 12, Aruküla/HC Tallas 1 punkt.

Meistriliiga jätkub nüüd play-off’iga, kus kahe võiduni peetavates veerandfinaalides kohtuvad Viljandi – Tapa ja HC Viimsi/Tööriistamarket – Põlva.

Põhiturniiri kaks paremat meeskonda Serviti ning Kehra pääsesid otse poolfinaali, kus mängivad vastavalt Viimsi/Tööriistamarketi – Põlva ja Viljandi – Tapa paari võitjaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles