Katsevõidu teeninud Tänak: olen üsna rahul

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak Portugali rallil.
Ott Tänak Portugali rallil. Foto: SCANPIX

Fordil kihutav Eesti rallimees Ott Tänak hoiab Portugali rallil nelja kiiruskatse järel neljandat kohta ning eilsel viimasel (neljandal – toim.) võidukihutamisel sai ta kirja ka katsevõidu.

«Olen üsna rahul. Loomulikult ei ole ma rahul keskmise katsega (ss3), kuna tegime seal rumala vea. Unustasime tuled sisse lülitada, kuna stardis oli veel päris valge, kuid seejärel läks pimedamaks ning ma mõtlesin, et midagi on puudu,» sõnas Tänak M-Spordi pressiteate vahendusel. «Kolmas katse ei olnud küll parim, kuid võitsime viimase katse (ss4), mis oli meie esimene tõeline katsevõit.»

«Kokkuvõttes leian ma, et meie stardipositsioon ei olnud väga halb, kuid samas arvan, et see ei olnud ka ideaalne. Esimestel katsetel oli parem olla tagapool, kuid viimastel jällegi oli parem olla esimeses otsas. Kokkuvõttes arvan, et meil läks hästi,» lisas Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles