Massa: olen pettunud ja ma ei eita seda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa
Felipe Massa Foto: SCANPIX

Ferrari vormel-1 meeskonna piloodi Felipe Massa hooaja algus on olnud keeruline ning kahe esimese etapiga ei ole suutnud ta veel punktikohale jõuda. Meeskonnakaaslane Fernando Alonso on samal ajal saanud Malaisias kirja etapivõidu ning on praegu MM-sarjas üldliider.

Massa kehvad sõidud on pannud liikvele ka kuulujutud, et varsti võib tema asemel juba keegi teine Ferraris sõita, kirjutab Eurosport.

«Ma olen pettunud ja ma ei eita seda. Olen kahes sõidus jäänud punktideta ja see teeb haiget, kuid nüüd on aeg keerata uus lehekülg,» sõnas Massa. «See ei ole minu jaoks uudne olukord, kuna olen ka varasemalt olnud rasketes situatsioonides. Tahan negatiivse perioodi lõpetada.»

Samas tunnistas brasiillane, et ta on meeskonna bossidelt saanud palju tuge. «Oli väga meeldiv lugeda president Montezemolo ja meie bossi Stefano Domenicali ning ka meeskonnakaaslase Fernando arvamusi,» lisas Massa.

Järgmine vormel-1 etapp on 15. aprillil kavas Hiinas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles