Suursoosik CSKA jõudis poolfinaali suurte raskustega

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrei Kirilenko (paremal) tegi CSKA eest taas suurepärase mängu.
Andrei Kirilenko (paremal) tegi CSKA eest taas suurepärase mängu. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas oli üks hooaja suursoosikuid Moskva CSKA veerandfinaalseeria neljandas mängus võõrsil taas Bilbao vastu raskustes, ent suutis lõpuks siiski võita 73:71.

Klubi superstaar Andrei Kirilenko vedas CSKAd 23 punktiga, Nenad Kristic ja Ramunas Šiskauskas lisasid kumbki 13 silma. Hea partii teinud väljakuperemeeste poolel hiilgas Aaron Jackson 19 punktiga.

CSKA võitis seeria 3:1 ja jõudis poolfinaali. Samaga sai hakkama ka Piraeuse Olympiakos, kes alistas kodus Siena Montepaschi 76:69.

Kyle Hines ja Vassilis Spanoulis viskasid võitjatele 19 punkti. Siena täpsemad olid Nikos Zisis ja David Andersen 15 punktiga.

Seega on selgunud kolm poolfinalisti: Barcelona, CSKA ja Olympiacos. Viimase poolfinalisti selgitavad Ateena Panathinaikos ja Tel Avivi Maccabi. Otsustav viies mäng peetakse Kreeka klubi koduväljakul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles