Nadal andis põlvevigastuse tõttu loobumisvõidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rafael Nadal.
Rafael Nadal. Foto: SCANPIX

Rafael Nadal andis Miami tenniseturniiri poolfinaalis põlveprobleemide tõttu Andy Murrayle loobumisvõidu. Mänguta finaali pääsenud Murray kohtub seal Novak Djokoviciga.

Nadal teatas turniiri poolelijätmisest vaid mõned tunnid enne poolfinaali algust, sõnades, et põlve seisund läheb halvemaks ning neljapäevane pikk ravisessioon asja ei parandanud. Samas oli hispaanlane üpris kindel, et pikemat võistluspausi vigastus kaasa ei too.

«Tundub, et tegu on täpselt sama asjaga, mida on paar korda varemgi juhtunud,» lausus ta AP-le. «Loodetavasti jõuan paari puhkusepäeva ja õige raviga sellisesse seisu, et liivaväljakul treenimist alustada. Ma juba tean, mida on vaja kiireks paranemiseks teha.»

Nadal on põlvedega aastaid hädas olnud ning vasak põlv tegi talle valu juba alates paar nädalat tagasi toimunud Indian Wellsi turniirist. Hispaanlane vabandas Miami fännide ees, kellel oodatud lahing nägemata jäi: «Annan endast alati kõik, nii valuga kui ka ilma selleta mängides. Aga kui tunnen, et ei saa, siis ma lihtsalt ei saa.»

Saadud loobumisvõit tähendab, et Murray on Miami turniiril seni pidanud mängima vaid seitse setti, kuna ta pääses ka kolmandasse ringi mänguta. Enne finaali on Murray saanud kolm päeva puhata. «Ma ei kujuta ette, milline mu enesetunne võib finaalis olla, aga igatahes olen värske,» kommenteeris šotlane ise.

Murray finaalivastane on maailma esireket Novak Djokovic, kes sai poolfinaalis 6:0, 7:6 jagu Juan Monacost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles