QPR lõpetas Arsenali kaotuseta seeria, Chelsea sai raske võidu

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Queens Park Rangersi mängija Adel Taarabt rõõmustab Arsenali võrku löödud värava üle.
Queens Park Rangersi mängija Adel Taarabt rõõmustab Arsenali võrku löödud värava üle. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli meistriliigas sai otsa Londoni Arsenali viiemänguline võiduseeria, kui võõrsil kaotati 1:2 Queens Park Rangersile. Chelsea sai aga raskustega 4:2 jagu Aston Villast.

Adel Taarabt viis QPRi 22. minutil juhtima, kuid veerand tundi hiljem Theo Walcott viigistas. Teisel poolajal taastas Samba Diakite väljakuperemeeste eduseisu ja sellele Arsenal enam vastata ei suutnud.

Londoni Chelsea läks võõrsil Aston Villa vastu Daniel Sturridge’i ja Branislav Ivanovici väravatest juhtima, kuid lasi kümme minutit enne lõppu väljakuperemeestel James Collinsi ja Eric Lichaj tabamustest viigistada. Kolm minutit hiljem lõi aga Ivanovic oma teise värava ning lõppnumbrid 4:2 vormistas taas väravasoonele jõudnud Fernando Torres.

Väljalangemise vastu võitlev QPR ei saanud siiski kolmest võidupunktist väga suurt rõõmu tunda, sest võitis ka nende peakonkurent Wigan Athletic, kes oli koduplatsil 2:0 üle Stoke’ist.

Tabelilõpp on äärmiselt tihe, sest 7 vooru enne lõppu mahuvad neli meeskonda kahe punkti sisse. Täna võõrsil 3:2 Wolverhamptoni alistanud Bolton on 29 punktiga 16. kohal, teistest ühe mängu vähem pidanud Blackburnil ning QPRil ja Wiganil on 28 punkti. Kriitiliseks on muutumas Wolverhamptoni seis, kellel on koos 22 punkti. Järgmiseks hooajaks langevad esiliigasse kolm viimast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles