Maailmameister Grete Gaimi unistused: kõigepealt olümpiavõitjaks ja siis laipu lahkama

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mullu krooniti Grete Gaim juunioride konkurentsis maailmameistriks.
Mullu krooniti Grete Gaim juunioride konkurentsis maailmameistriks. Foto: Andreas Nigol

Tänavu laskesuusatamise noorte maailmameistrivõistlustelt Eestile läbi aegade esimese kuldmedali toonud 18-aastane Grete Gaim unistab olümpiavõidust, kaugemas tulevikus võib teda aga ees oodata üsna huvitav töö.

Maikuus 19-aastaseks saav Gaim rääkis intervjuus ERRi spordiportaalile, et tahab küll ülikooli astuda, aga mitte kohe pärast keskkooli lõppu. «Mind huvitab kõiksugu bioloogia ja keemia ja meditsiin. Mulle meeldib kõik alates laipade lahkamisest kuni geenide ja DNA-ni,» avaldas ta. «Olen käinud erinevatel anatoomianäitustel ja kui teised kõnnivad mööda, et «oi issand kui rõve», siis mina uurin seda kõike. Mind väga huvitab see teema.»

Laskesuusatamises unistab Gaim olümpiakullast. «Eks need (unistused – toim) ole ikka need kõige suuremate tiitlivõistluste medalid ja võidud. Aga kindlasti on ka tähtis enda võistlustega rahulolu, mis lõpuks viibki selleni, et ühel päeval tahad olla olümpiavõitja,» mõtiskles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles