City tähed Balotelli ja Toure läksid kaklema

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mario Balotelli (vasakul) ja Yaya Toure.
Mario Balotelli (vasakul) ja Yaya Toure. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester City mängijad Mario Balotelli ja Yaya Toure läksid riietusruumis kaklema ning meeskonnakaaslased pidid neid lahutama.

Intsident leidis aset laupäevase Sunderlandi mängu poolajapausil, kui City oli koduväljakul 1:2 kaotusseisus, mäng lõppes 3:3 viigiga.

Daily Maili andmetel tekkis Balotelli ja Toure vahel tuline sõnavahetus ning lõpuks sekkus Toure vend Kolo, kes tülitsejad lahutas. Väidetavalt kritiseeris Toure Balotelli käitumist väljakul ning Balotelli vihastas selle peale.

Balotelli on tiimikaaslastest tülitsenud veel ka Micah Richardsi ning endise klubikaaslase Jerome Boatengiga, lisaks vaidles ta mängu ajal Aleksandar Kolaroviga, kuna soovis ise karistuslööki lüüa.

Tänu viigile jääb City oma pearivaalist Manchester Unitedist nüüd maha kahe punktiga, kui täna võib see vahe suureneda viiepunktiliseks, kui United alistab Blackburni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles