Bryant ja Gasol kohtusid 105-aastase fänniga

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kobe Bryant kohtus 105-aastase Allene Wynniga.
Kobe Bryant kohtus 105-aastase Allene Wynniga. Foto: Ekraanitõmmis videost

Eelmisel nädalal 105-aastaseks saanud ameeriklanna Allene Wynn tähistas sünnipäeva oma lemmikmeeskonna, korvpalliliiga NBA tippklubi Los Angeles Lakersi mängul New Orleansi vastu.

Kohtumise 88:85 võitnud Lakersi mängijad käisid enne mängu Wynniga kohtumas, teiste seas õnnestus vanaproual kohtuda oma lemmiku Kobe Bryantiga, vahendab ESPN.

«See tegi tuju väga heaks, et mul õnnestus teda päriselus näha, olen juba aastaid tahtnud temaga kohtuda,» tunnistas Wynn. «Sain teda puudutada. Surusime kätt ja ma kallistasin teda. Ütlesin talle, et lase ma kallistan sind.»

Wynni sõnul püüab ta igat Lakersi mängu vaadata ning tema elutoas on üks sein maast laeni kaetud Lakersi fotodega. Bryantiga kohtudes ei jätnud ta juhust kasutama ning saatis Lakersi suunas ka paar kriitikanoolt. «Ütlesin talle, mis ma tema mängust arvan. Ütlesin, et ta ei mängi praegu niimoodi, nagu ma tahaksin,» rääkis vanaproua.

Bryant ja Wynn veetsid enne mängu koos aega umbes viis minutit ning kui nad kohtusid, palus Wynn, et Bryant võtaks päikeseprillid ära ning hääldaks tema eesnime õigesti. Pärast mängu kinkis Bryant Wynnile oma mängutossud ja kirjutas sinna peale ka pühenduse ja oma autogrammi.

«Ta oli väga kihvt, uskumatu, et ta on 105-aastane,» sõnas Bryant.

Lisaks Bryantile kohtus Wynn ka näiteks Pau Gasoliga. «Ta oli väga elevil. Ütlesin talle, et nautigu mängu, aga proua vastas, et kui me ei võida, ei naudi ta midagi,» naeris Gasol. «Ta oli väga lahe.»

Wynn usub, et Lakers võib ka sel aastal NBA meistriks tulla. «Kui nad mängiksid niimoodi, nagu peavad, siis nad võidavad tiitli. Lakers oskab mängida küll, aga nad pole viimasel ajal väga palju asju õigesti teinud,» mõtiskles Wynn. «Aga nad oskavad mängida. Mulle nad meeldivad ja ma ei kavatse nende suhtes alla anda.»

Vaata Bryanti kommentaare videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles