Krestinov oli Briti meistrivõistluste etapil üheksas

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gert Krestinov
Gert Krestinov Foto: Karli Saul

Briti motokrossi meistrivõistlused jätkusid eile Canada Heightsis pea kahe kilomeetri pikkusel rajal. Route 77 Energy MVR-D Honda meeskonnas sõitev Gert Krestinov pidi ühe sõidu katkestama ja nii ei tulnud talle teiselt etapilt kõrgemat kohta kui üheksas.

Ajasõidus oli Krestinov MX1 klassi neljas, Superpole sõidus viies. Esimese sõidu lõpetas ta viiendana, kaotades sõidu võitnud Marc De Reuverile 18,7 sekundit. Teises sõidus läks paraku kirja katkestamine. Kolmandas sõidus oli Krestinov neljas, kaotust sõidu võitnud Shaun Simpsonile oli 16 sekundit, vahendab ruudulipp.ee.

«Ajasõit oli hea, esimeses sõidus ei saanud tiimikaaslasest (Jason Dougan) mööda, see õnnestus alles viimases kurvis. Teises sõidus sain kiviga vastu esipidurit, kolb läks puruks ja esipidur jäi peale ning sõit jäi pooleli. Kolmandas sõidus sain hea stardi, sain mööda Stephen Swordist ja olin neljas. Kahju, et teisest sõidust tuli katkestamine, muidu oleks olnud hea nädalavahetus,» rääkis Krestinov.

Etapi võitis meie lõunanaaber Matiss Karro, kes oli teise sõidu võitja ja kolmandas kolmas. Avasõit lätlasel ebaõnnestus, seal oli ta kukkumise tõttu kaheksas. Teine oli Sword ja kolmas Simpson.

Kahe etapi järel on MX1 liider Strijbos (131 p), teine Karro (115 p) ja kolmas Simpson (113 p). Krestinov on viies (92 p), tema ees on veel ka Sword (101 p).

MX2 klassis sai etapivõidu Elliot Bankse Brown, teine oli Neville Bradshaw ja kolmas Mel Pocock.  

Krestinovi järgmine start on 8.-9. aprillil Valkenswaardis sõidetav esimene motokrossi MM-etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles