Guardiola kardab Ibrahimovici

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola
Pep Guardiola Foto: SCANPIX

Jalgpalli Meistrite liiga tänases põnevuskohtumises lähevad vastamisi FC Barcelona ja AC Milan. Veerandfinaali avakohtumine itaallaste koduväljakul lõppes 0:0 viigiga.

Barcelona peatreener Pep Guardiola tunnistas enne kohtumist, et neile võib palju peavalu valmistada Milani ründaja Zlatan Ibrahimovic, kes pallis hooajal 2009/10 just Barcelona ridades.

«Meil on vaja redelit, et pidurdada Ibrahimovici, kuna ta on piisavalt pikk. Kui karistusalasse tuleb kõrge pall, siis see on kindlasti temale. Seega üritame teda karitusalasse mitte lubada,» sõnas Guardiola uefa.com’ile.

Barcelona ja Milan lähevad sel hooajal vastamisi nüüd neljandat korda. Kui veerandfinaali avakohtumine lõppes Milani koduväljakul 0:0, siis H-alagrupis viigistati Barcelonas 2:2 ning Milani koduareenil võitsid katalaanid 3:2. Ibrahimovici arvele on nendest neljast Milani tabamusest jäänud seni üks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles