Barrichello tahab taas liituda Ferrari meeskonnaga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rubens Barrichello fännidele autogramme jagamas.
Rubens Barrichello fännidele autogramme jagamas. Foto: SCANPIX

Tänavu IndyCar'i sarjas võistlev 39-aastane Rubens Barrichello tunnistas, et liituks võimaluse korral taas Ferrari vormel-1 meeskonnaga.

Barrichello esindas Ferrari võistkonda aastatel 2000 kuni 2005 ning oli sel ajal Michael Schumacheri järel meeskonna teine piloot ning seejuures pidi ta mitmel juhul loovutama isegi oma väljavõidetud esikoha, et aidata just Schumacher tiitlile.

«Olen sellisele ideele avatud. See oleks asi mille peale mõelda,» sõnas Barrichello SporTVe küsimusele, kas ta võtaks vastu Ferrari tööpakkumise.

Itaalia meedia spekuleeris ka Barrichello nimega, kui toodi välja võimalikke asendajaid Ferrari praegusele piloodile Felipe Massale.

19-aastat vormel-1 sarjas veetnud Barrichello tunnistas, et on IndyCar'i sarjas õnnelik, kuid siiski ei varjanud ta fakti, et võimaluse korral pöörduks ta tagasi vormel-1 sarja. «Arvan, et kõik on võimalik. Ma ei ütle, et midagi juhtub, kuid ma pean olema valmis,» lisas Barrichello.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles