VIDEO: Chicago Bulls kindlustas võiduga Bostoni üle idakonverentsi esikohta

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Carlos Boozer (paremal) aitas Chicago Bullsi võidule Boston Celticsi üle.
Carlos Boozer (paremal) aitas Chicago Bullsi võidule Boston Celticsi üle. Foto: SCANPIX

NBAs alistas Chicago Bulls läinud ööl koduplatsil 93:86 Boston Celticsi ja kindlustas oma positsiooni idakonverentsi liidrina.

Chicago poolel jättis juba 12. järjestikuse mängu vahele nende liider Derrick Rose, keda vaevab kubemevigastus. Bullsi parimaks kerkis 26 punkti visanud Luol Deng, Joakim Noah lisas 19 punkti, 9 lauapalli ja kolm blokki. Carlos Boozer toetas omasid 12 punkti ja 14 lauapalliga, C.J. Watson viskas 15 punkti ja andis 8 korvisöötu.

Idakonverentsis neljandat kohta hoidva Bostoni parim oli 22 punkti ja 8 lauapalliga Paul Pierce, Kevin Garnett viskas 12 punkti ja võttis 14 lauapalli. Rajon Rondo lisas 10 punktile 12 korvisöötu.

Orlando Magic sai koduplatsil selgelt lüüa New York Knicksilt. 96:80 võitnud Knicksi punktid jagunesid ühtlaselt, parimana viskas Carmelo Anthony 19 silma. J.R. Smith ja Toney Douglas lisasid 15 punkti, Tyson Chandler viskas 12 punkti ja võttis 12 lauapalli.

Orlando parimatena tõid Jason Richardson 16 ja Glen Davis 15 punkti. Magicu staar Dwight Howard viskas vaid 8 punkti, võttis 8 lauapalli ja tegi 5 pallikaotust.

Vaata eilsete mängude kokkuvõtet SIIT.

TULEMUSED:

Orlando Magic – New York Knicks 80:96

Detroit Pistons – Washington Wizards 99:96

Chicago Bulls – Boston Celtics 93:86

Sacramento Kings – Los Angeles Clippers 85:93

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles