Üllatuspommi lõhanud Kuressaare peatreener valiti märtsi parimaks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zamogilnõi.
Sergei Zamogilnõi. Foto: Miko Pupart

Eesti jalgpalli Meistriliiga märtsikuu parimate valimisel pälvis treenerite kategoorias esikohta FC Kuressaare juhendaja Sergei Zamogilnõi ja mängijatest FC Levadia kapten Igor Morozov.
 

Zamogilnõi meeskond pidas eelmisel kuul Meistriliigas vaid kaks mängu. Esimeses kaotati Paidele võõrsil 1:2, kuid teises lõhati üllatuspomm, kui võideti võõrsil 1:0 valitsevat meistrit FC Florat. Enne seda olid tallinlased kõikide sarjade peale püsinud kaotuseta 17 mängu järjest.

Morozov on tõusnud Levadia noore koosseisu selgeks liidriks. Esimesest viiest mängust on kirjas kaks võitu ja kolm viiki, kuid märkimisväärne on sisse lastud väravate arv – 1. Ja kaitsekindlust annab just Morozov, kes 4:0 purustustöös Narva Transi vastu lõi ka kaks väravat.

Esiliigas ei ole leidunud vastast Tallinna FC Flora II-le, mis teenis nende juhendajale Norbert Hurdale ka parima treeneri tiitli. 2:1 võideti FC Puumat ja Kohtla-Järve Lootust, 1:0 Tartu SK 10-t ja 4:0 FC Infonetti. Ainsad punktid kaotati Rakvere Tarvaga tehtud 1:1 viigimängus. Tasuks kindel esikoht.

Edukalt on aastat alustanud ka Tarvas, kelle puurisuul on teinud head tööd Sander Susi. Rakverelastel on viiest mängust kaks võitu, kaks viiki ja üks kaotus. Just ainsas kaotusega lõppenud matšis Susi ei osalenud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles