Eesti võrkpallurid edutud: kaotasid nii Kreek, Jago kui ka Kajalina

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik Jago.
Eerik Jago. Foto: Andres Kalvik

Viimastel päevadel välismaal mängivad Eesti võrkpallurid oma klubi võiduarvet kasvatada ei aidanud. Kaotus tuli vastu võtta nii Ardo Kreegi, Anna Kajalina kui ka Eerik Jago klubil. Oliver Vennol on hooaeg läbi ja ta peaks täna jõudma koju, vahendab volley.ee.

Lõppenud on ka Eerik Jago mängud, sest Belgias jääb veel pidada feel finaalseeria Maaseiki Noliko ja Asse-Lenniki Euphony vahel. Jago klubi Roeselare Knack kaotas viimati Meneni Prefaxisele 2:3. Jago randmevalu tõttu kaasa ei teinud. Knack leppis neljanda kohaga, kolmas oli Antwerpeni meeskond, viies Prefaxis.

Ardo Kreek ründas sajaprotsendiliselt, aga ainult kaks korda, kui tema klubi Varssavi Polütehnikum kaotas Poola meistrivõistlustel mängudes 5.-8. kohani Bydgoszczi Delectale koduväljakul 0:3 (-16, -17, -24). Polütehnikum mängis osalt teise koosseisuga, Kreek tegi kaasa vaid 2. ja 3.geimis, teenides lisa ka ühe serviässaga. Kielce Fart kaotas kodus Czestochowa Tytanile 1:3. Teise vooru mängud peetakse 10. ja 11. aprillil.

Huviga tasub homme oodata tulemusi Prantsusmaalt, kus Rennes’i meeskond (Raimo Pajusalu, Keith Pupart, põhiturniiri 6.) läheb laupäeval taas kokku Arago de Setega (3.). Esimese mängu võitis Rennes kodus 3:2, pääsuks poolfinaali on vaja kaht võitu.

Piacenza Rebecchi kevadisteks mängudeks Itaalia A1 liigas pole enam üles antud Anna Kajalina, aga naiskonnal läheb hästi. Rebecchi suutis meistrivõistluste poolfinaalis korra jagu saada isegi põhiturniiri ülekaalukalt võitnud Arsizio Bustost. Finaali Villa Cortesega mängima läheb siiski Busto, kuna alistas kahe võiduni peetavas poolfinaalseerias Rebecchi viimati kindlalt 3:0.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles