Video: ujuja katkestas Oxfordi ja Cambridge’i sõudmisvõistluse

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Traditsiooniline sõudmisvõistlus Oxfordi ja Cambridge'i ülikoolide vahel tuli ujuja tõttu katkestada.
Traditsiooniline sõudmisvõistlus Oxfordi ja Cambridge'i ülikoolide vahel tuli ujuja tõttu katkestada. Foto: SCANPIX

Londonis peeti täna Thamesi jõel 158. korda iga-aastast sõudmisvõistlust Oxfordi ja Cambridge’i ülikoolide vahel, kuid võistlus ei kulgenud päris plaanidekohalist.

Nimelt oli võistlus kestnud kaheksa minutit ja paadid olid sisuliselt kõrvuti, kui nad ühtäkki märkasid jões paatide vahel ujuvat meest ning olid sunnitud sõudmise pooleli jätma, vahendab BBC.

Vaata videot!

Kohtunikud otsustasid, et vahejuhtumi tõttu tuleb anda uus start ning võistluse võitis kerge vaevaga Cambridge’i kaheksapaat, kuna Oxfordi paatkonnal purunes kohe pärast uut starti üks aer.

Finišisse jõudes kaotas Oxfordi sõudja Alex Woods teadvuse ning ta toimetati haiglasse kontrolli, esialgsetel andmetel minestas ta kurnatuse tõttu.

Cambridge on nüüd ülikoolidevahelisel sõudmisvõistlusel võidutsenud 81 ja Oxford 76 korral, 1877. aastal jäi esikoht välja andmata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles