Saalihoki meistriliigas selgus esimene finalist

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saalihoki.
Saalihoki. Foto: Margus Ansu

Saalihoki meeste meistriliiga kolmandas poolfinaalmängus alistas tiitlikaitsja SK Augur/Wasteland taas Jõgeva SK Selver/Tähe ning kindlustas finaalikoha seeriavõiduga 3:0.

Kristiine Spordihallis toimunud kohtumise teise kolmandiku alguses juhtis Augur juba 6:0, ometi suutis Tähe ühe minuti jooksul vastu visata 3 väravat seisuks 6:3. Seejärel kogus Augur end kiiresti, tegi viie minutiga eduks 10:3 ning saavutas taas ülekaaluka võidu, seekord tulemusega 12:5.

Auguri võiduseeria eelmised võidutulemused olid teatavasti 11:6 ja 10:3, mis näitavad põhiturniiril teise koha saavutanud meeskonna üllatavalt suurt resultatiivsust põhiturniiri kolmanda vastu mängides.

Teine finalist selgub TTÜ/Team Exeli ja Saku Fortuna vastasseisust, kus hetkel on seeria seis 1:1, tänase mängu võitis Saku Fortuna 9:3.

 Naiste liiga finaalseeria neljandas kohtumises Kiilis alistas Saku Fortuna tulemusega 8:2 EMÜ Spordiklubi naiskonna ja viigistas seisu 2:2.

Otsustav viies mäng toimub järgmisel laupäeval kell 17.00 Tartus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles