Hughes ja Ferguson: treenerid on kohtunikesse usku kaotamas

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Queens Park Rangersi peatreener Mark Hughes (paremal) ja Manchester Unitedi loots Alex Ferguson pole kohtunike tegevusega sugugi rahul.
Queens Park Rangersi peatreener Mark Hughes (paremal) ja Manchester Unitedi loots Alex Ferguson pole kohtunike tegevusega sugugi rahul. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalli meistriliigaklubide peatreenerid kritiseerivad mänge vilistavaid kohtunikke üha teravamalt.

Queens Park Rangers kaotas pühapäeval Inglise liigas 0:2 Manchester Unitedile, mängujärgselt olid vilemeeste tegevuse osas rahulolematud mõlemad peatreenerid.

Üsna kohtumise alguses eemaldati QPRi kapten Shaun Derry, kes tegi vea Ashley Youngi vastu. QPR kaebab kohtunik Lee Masoni otsuse edasi, sest Young oli vea hetkel suluseisus. «Tahame uskuda, et kohtunikud langetavad võtmemomentidel õiged otsused,» ütles QPRi peatreener Mark Hughes BBC vahendusel. «Kahjuks on paljud peatreenerid vilemeestesse usku kaotamas.» Pärast Derry eemaldamist pidi meeskond 75 minutit kümnekesi vastu pidama ja siis sündisid ka ManU mõlemad väravad.

Ka ManU peatreener Alex Ferguson tunnistas, et Young oli vea tegemise hetkel suluseisus. «Ashley oli tõepoolest selges suluseisus ja mõistan Hughes´i viha,» ütles Ferguson. «Viimaste nädalate jooksul on kahjuks palju sarnaseid otsuseid tehtud ja see ei tule kellelegi kasuks.»

Laupäeval tekitas kõneainet Wigan Athleticu ja Londoni Chelsea vaheline kohtumine, kus Chelsea lõi suluseisust kaks väravat. «Kui sa oled kohtunik, siis pead olema täpne ja endas kindel. Praegu on aga liigas olukord, kus kunagi ei või kindel olla, milline otsus tehakse,» jätkas Hughes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles