Koondise peatreener Levkoi käis Prantsusmaal Andersoni mängu vaatamas

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merike Anderson (vasakul) Eesti koondise särgis.
Merike Anderson (vasakul) Eesti koondise särgis. Foto: Peeter Langovits/Postimees

Eesti naiste korvpallikoondise peatreener Jaanus Levkoi käis Prantsusmaal Nizzas vaatamas ühe koondise tugitala Merike Andersoni mängu ja jäi tagamängija esitusega rahule.

«Merike mängis kindlalt ja rahulikult. Kaitses oli hea, vabakaid tabas 100-protsendiliselt ja eriti hästi õnnestus kolmas veerand. Jättis väga positiivse mulje ja ma jäin rahule,» sõnas Levkoi.

Andersoni koduklubiCavigal Nice Basket 2006 kaotas kohtumise Hainaut Basketile 84:70. Algviisikus alustanud Anderson viskas võistkonna resultatiivseimana 22 punkti ja mängis kokku 26 minutit. Anderson on oma võistkonnas resultatiivsuselt kolmas mängija, visates keskmiselt 10,6 punkti mängus. Resultatiivsete söötude arvestuses hoiab eestlanna võistkonnas neljandat kohta, andes keskmiselt 1,6 resultatiivset söötu mängus. Cavigal Nice Basket 2006 on nelja võidu ja 20 kaotusega hetkel Prantsusmaa meistriliigas 14. ehk viimasel kohal.  

Saksamaa meistriliiga teises veerandfinaalkohtumises tuli teise koondislase Heila Rosenfeldti koduklubil BV Wolfenbüttel Wildcatsil vastu võttu 70:75 kaotus Heli Girls Nördlingen Donau-Ries’i naiskonnalt. Rosenfeldt viskas 13 minutiga 7 punkti ja blokeeris 1 viske. Seeria on hetkel viigis 1:1. Poolfinaali pääsemiseks on vaja saada kaks võitu, otsustav mäng toimub juba täna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles