Tartu jooksumaratoni kõige soodsam registreerimisvoor lõppeb 5 päeva pärast

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu jooksumaraton.
Tartu jooksumaraton. Foto: SCANPIX

13. mail toimuva SEB 30. Tartu jooksumaratoni esimene, kõige soodsam registreerimisvoor kestab veel vaid 5 päeva.

Jooksumaratonil on võimalik valida 23 ja 10 km distantside vahel ning samuti on võimalik valida, kas läbida rada joostes või kepikõndi tehes. Kuni 13.04 on 23 km distantsi hind 20 eurot, 10 km distantsi hind on 15 eurot (alates 14.04 vastavalt 25 ja 20 eurot). Kõige mugavam on ennast kirja panna Klubi Tartu Maraton kodulehel www.tartumaraton.ee, kuid registreeruda saab ka Klubi Tartu Maratoni kontoris Tartus aadressil Laulupeo pst. 25 ning Hawaii Expressi kauplustes üle Eesti.

SEB 30. Tartu jooksumaraton kuulub SEB Tartu Neliküritus 2012 arvestusse, olles selle II etapiks, mis tähendab, et kõigil 6753-l 40. Tartu maratoni läbinul on veel võimalus osa võtta SEB Tartu neliküritusest ning püstitada sportlikud eesmärgid kogu aastaks.

«Meil on hea meel teatada, et jooksumaratonile eelneb ka traditsiooniline ühistreening, mis sellel aastal toimub 23. aprillil. Tartumaa Tervisespordikeskus ootab kõiki jooksu- ja kepikõnni sõpru ühistreeningule, et üheskoos tutvuda rajaga ning harjutada eesseisvaks maratoniks. Ühistreeningul osavõtutasu ei ole ning eelregistreerimine ei ole vajalik,» teatas Klubi Tartu Maraton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles