Raja kibeleb juba harjutama

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andres Raja sai Eesti arstidelt positiivse sõnumi.
Andres Raja sai Eesti arstidelt positiivse sõnumi. Foto: Liis Treimann

Möödunud nädala lõpus põlvelõikusel käinud kümnevõistleja Andres Raja tegeleb juba taas treenimisega.

«Esialgu liigutan end ettevaatlikult, et põlvele mitte liiga teha,» rääkis Raja. «Seni olen teinud spetsiaalseid harjutusi, ent nädala lõpus tahaks juba välja minna.»

Täna külastab ta aga tohtreid, kes annavad jala paranemisele hinnangu ja võtavad artroskoopilise lõikuse tagajärjel tekkinud väikestest haavadest välja niidid.  

«Lõikus oli väga kerge. Põlve meniskis oli väike rebend ja see lõigati ära,» kirjeldas Raja operatsiooni. «Võimalik, et saanuks hakkama ka lõikuseta, kuid siis valitsenuks oht, et pingutades võib asi minna hullemaks.»

Raja suur eesmärk on jõuda Londoni olümpiale. Selleks peab ta hooaja hakul koguma vähemalt 8200 punkti. Atleet ei välistanud, et teeb avastardi siiski Götzises, ent kui selleks ajaks ei jõua ta õiget vormi koguda, tuleb panused panna EMile.

«Götzisesse lähen vaid siis, kui vorm on selleks ajaks piisavalt hea,» kinnitas ta ja lisas, et pooleli jäänud USA laagrit ei kavatse ta jätkata. Esialgu jätkab Andrei Nazarovi õpilane treenimist koduses Tallinnas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles