Heatujuline Taaramäe: mononukleoos on tänaseks minevik

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Liis Treimann

Profirattur Rein Taaramäe teatab oma blogis, et sai arstilt rõõmustava uudise – teda pikalt vaevanud Epstein-Barri viirus on verest kadunud.

«Täna, kui Tallinnast Brüsselisse jõudsin, sain doktor Agnes Mägilt teate, et mind kimbutanud Epstein-Barr viirus on tänaseks minevik,» kirjutab Taaramäe. «Kui eelmine vereproov näitas veel, et viirus oli õrnalt veres, siis seekord on ta kindlalt surnud.

Ega ma väga üle ei reageerinud, sest mul ka pea otsas ja olen end piisavalt hästi tundma õppinud, et aru saada, mis organismis toimub. Kui haige olin, siis sain aru, et pole tegemist väsimusega ega kehva vormiga. Justkui mingi lühis oli mootoris.

Nüüd aga on juba paar nädalat tuju tükk aega ääretult hea olnud. Sportimisisu on tõusnud ning olen end tundnud väga-väga hästi. Alles nüüd, kui sellise viiruse läbi olen põdenud, saan aru, kui s*tt enne olla oli!» märgib Taaramäe.

Reedel stardib Taaramäe kolm päeva kestval Castilla y Leoni velotuuril. Edasised plaanid enne Tour de France’i on tal küll enda sõnutsi valmis mõeldud, kuid ootavad veel meeskonna juhtide poolset kinnitust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles