FIA: Bahreini vormel-1 etapp toimub

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vormel-1 etapi vastane graffiti Barbaris.
Vormel-1 etapi vastane graffiti Barbaris. Foto: SCANPIX

Rahvusvaheline Autoliit (FIA) teatas tänases avalduses, et järgmisel nädalavahetusel kavas olev Bahreini vormel-1 MM-etapp toimub plaanidekohaselt.

FIA sõnul on nad regulaarselt saanud Bahreinis paiknevatelt diplomaatidelt ning sõltumatutelt ekspertidelt infot sealse olukorraga ning seetõttu on nad veendunud, et etapi läbiviimine on ohutu, vahendab Reuters.

«Tuginedes praegusele infole, on FIA kindel, et rakendatakse vajalikud turvameetmed, et Bahreini etapp läbi viia,» seisis FIA avalduses. «Seetõttu kinnitab FIA, et Bahreini GP toimub plaanidekohaselt.»

Mäletatavasti jäi mullu hooaja avaetapina kirjas olnud Bahreini etapp piirkonnas puhkenud rahutuste tõttu ära ja pidi toimuma hoopis sügisel, ent kuna olukord polnud ka siis rahulik, otsustati etapp lõplikult ära jätta. Tänavu on viimase kuu jooksul pidevalt toimunud vägivaldseid kokkupõrkeid politsei ja vormel-1 etapi vastu protestijate vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles