Zahovaiko liitub Soomes Puri ja Purjega

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vjatšeslav Zahovaiko
Vjatšeslav Zahovaiko Foto: Toomas Huik

Ründaja Vjatšeslav Zahovaiko sõlmis aastase lepingu Soome jalgpalli meistriliigas mängiva Kuopio Palloseuraga, teatab klubi koduleht.

«Mul on lepingu sõlmimise üle hea meel. Esimesed muljed meeskonnast on positiivsed,» vahendab KuPSi kodulehekülg Zahovaiko sõnu. «Nägin kohe, et meeskond on professionaalne, treener on kogenud ja mängijad head ning sõbralikud. Meeskonda sulamine on seega kerge.»

Soome liiga taset kiidab Zahovaiko heaks. «Mäng on kõrgetempoline ja võitluslik. Soome mängijad ei anna kergelt järele ja see mulle meeldib. Veikkausliiga tiitliheitlus on tasavägine ja ootan võrdset hooaega. Tahame iga mängu võita ja soovime jõuda liigas kuue parema meeskonna sekka,» lausus Zahovaiko.

Eesti koondist on Zahovaiko esindanud 39 korral ja löönud kaheksa väravat. Märtsi keskel lahkus ta poolte vastastikusel kokkuleppel Ungari klubist VSC Debrecen. Kuopio klubis ootavad teda juba ees samuti sel kevadel sinna siirdunud Eesti koondislased Sander Puri ja Ats Purje.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles