Ainult Postimehes: Raju päevase amatöörvõistluse otseülekanne

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval toimub Tallinnas Kalevi Spordihallis Eesti suurim võitlusspordiüritus Raju 9. Võitluspäeva juhatab sisse päevane amatöörüritus, millest Postimees teeb oma veebiküljel otseülekande.

«Päevane amatöörüritus on võimalus kõikidele harrastajatele end võistlustingimustes proovile panna. Kui õhtusel üritusel astuvad puuri professionaalid, siis päevasel üritusel saavad osaleda kõik - on nii suuremate kogemustepagasiga võitlejaid kui ka neid, kes on treeninud vähem kui aasta,» kommenteeris amatöörüritust Raju peakorraldaja Ott Tõnissaar.

«Amatööride matšid erinevad professionaalidest ka reeglite ja kasutatava varustuse poolest. Matši pikkus 3 x 3 minutit ning lisaks paksematele käekaitsmetele kannavad amatöörid ka õhukesi säärekaitsmeid. Püsti on keelatud põlve- ja küünarnukilöögid pähe ning maas kõik löögid pähe. Samas on päevased matšid üsna vaatemängulised - kõik, mis noortel tegijatel jääb puudu tehnikas, tehakse tasa entusiasmi ja julge pealehakkamisega. Traditsiooniliselt on päevasel üritusel toimunud ka turniirid, millele saab kaasa elada ka sel korral. Võistlusel on võimalik näha Eesti sportliku vabavõitluse tulevikutegijaid, kes liiguvad samm-sammult ülespoole,» lisas Tõnissaar.

Päevase amatöörürituse võistlejate nimekirja ja matšide järjekorda saab vaadata siit.

Raju 9 õhtune show- ja spordiüritus profimatsidega algab kell 19.00 ning seda saab näha juba Kalevi Spordihalli kohale minnes.

Sportlik vabavõitlus on võitlussport, mis ühendab endas kolm olümpiaala - poksi, maadluse ja judo - ning teised kahevõitlusalad. MMA Raju on Eesti sportliku vabavõitluse liiga, mille matšid toimuvad Eestis ainulaadses, võrkaiaga piiratud puuris.

Vaata ka Raju 9 tiiserit!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles