Latvala murdis suusatades rangluu ja Argentinas ei sõida

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jari-Matti Latvala
Jari-Matti Latvala Foto: SCANPIX

Fordi piloot Jari-Matti Latvala murdis suusatades rangluu ja jääb seetõttu vähemalt autoralli Argentina MM-etapilt kõrvale.

Latvala oli suusatamas Lapimaal, kus ta kolmapäeval kukkus ja rangluu murdis. Murdmaasuusatamine on osa Latvala treeningprogrammist, vahendab Autosport.

Latvalale tehti eile operatsioon, kus murdunud luu poltidega parandati. Praegu on kindel, et vähemalt kahe nädala pärast algaval Argentina rallil ta startida ei saa.

«Murdmaasuusatamine kuulub Latvala treeningprogrammi ja ta on üldiselt väga hea suusataja,» vahendab wrc.com Fordi kõneisikut. «Kahjuks kukkus ta rängalt ning peab Argentina rallilt kõrvale jääma, et püüda mais sõidetavaks Kreeka ralliks paraneda.»

Ford pole veel teatanud, kes Latvala asemel Argentinas põhitiimis sõidab, aga tõenäoliselt tehakse valik Portugali ralli võitja Mads Østbergi, Jevgeni Novikovi ja Ott Tänaku vahel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles