Kalju oli liidrite heitluses parem Florast

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpalli meistriliigas sai Nõmme Kalju liidrite lahingus 2:0 jagu FC Florast ja jätkab tabeliliidrina.
Jalgpalli meistriliigas sai Nõmme Kalju liidrite lahingus 2:0 jagu FC Florast ja jätkab tabeliliidrina. Foto: Peeter Langovits

Nõmme Kalju alistas tänases jalgpalli Eesti meistrivõistluse põnevusmängus FC Flora 2:0.

Kalju asus mängu 39. minutil Damiano Quinteri väravast 1:0 juhtima. Lõppskoori vormistas Tihhon Šišov mõned minutid enne mängu lõppu.

Kalju edu Flora ees on nüüd kolm punkti, kusjuures on Nõmme meeskonnal üks mäng vähem mängitud. Flora võib täna langeda liigas kolmandaks, kui Levadia peaks võitma Tallinna Kalevit.

Mängu käik:

Nõmme Kalju FC Flora  2:0

Väravad:  D. Quinteri, T. Šišov

Algkoosseisudes on suurimaks üllatuseks ehk Mihkel Aksalu eelistamine Mait Toomile. Flora põhiväravavaht Pedõk sai eelmises mängus punase kaardi ning peab tänase kohtumise vahele jätma. Peatreener Martin Reim otsustas väravasuul teda asendada äsja meeskonnaga taasliitunud Mihkel Aksaluga.

Kalju asub juhtima! Poolaja lõpus saab Quinteri lähedalt löögile ning Aksalu on võimetu. 1:0 Kaljule!

2:0 Kaljule! Teise värava lööb mängu lõpu eel Tihhon Šišov, kes palli terava nurga alt võrku suunas.

Mäng läbi! Nõmme võtab ilusa võidu ning jätkab tabeliliidrina.

Algkoosseisud:

Kalju: 1-Teleš, 3-Koogas, 14-Kallaste, 77-Šišov, 5-Bärengrub, 75-Wakui, 7-Puri, 10-Konsa, 9-Quinteri, 99-Neemelo, 23-Takeda.

Flora: 1-Aksalu, 5-Peitre, 24-Palatu, 25-Frolov, 41-Minkenen, 33-Mööl, 16-Jürgenson, 9-Alliku, 73-Luigend, 6-Mets, 11-Luts.

Mängu eel:

Hetkel hoiavad meeskonnad liigatabelis võrdsete punktide juures kahte esimest kohta, kuid Kaljul on Florast mäng vähem peetud. Liidrid on kogunud 16 punkti. Ühe punktiga kaotab neile Tallinna Levadia, kes mängib täna kell 17:00 Tallinna Kaleviga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles