Eclex läks naiste korvpallifinaali 2:0 juhtima

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eclexi naiskond
Eclexi naiskond Foto: Peeter Langovits

Naiste korvpalli Eesti meistrivõistluste teises finaalmängus pani taas oma paremuse maksma Eclex, alistades Tallinna Ülikooli 67:51.

Võitjate parimana viskas Kerttu Jallai 14 punkti, võttis 11 lauapalli, andis 3 resultatiivset söötu, tegi 3 vaheltõiget ja pani 4 blokki. Annika Köster lisas 12 ja Gerly Kostla 10 punkti.

Tallinna Ülikooli parim oli 16 punkti ja 10 lauapalliga Trine Kasemägi, Mirjam Nikolai viskas 15 punkti ja võttis 9 lauapalli. Täiesti liimist lahti oli Ashley Wallace, kes ei tabanud platsilt kuuest viskest ainsatki ja sai oma kontosse vaid ühe punkti.

Veel viis minutit enne lõppu oli Tallinna Ülikool kõigest kuue punkti kaugusel, ent siis tegi Eclex peamiselt täpsete vabavisete toel 12:2 spurdi ja võitis teise finaalkohtumise kindlalt 67:51.

Avamängu 80:66 võitnud Eclexil avaneb võimalus meistritiitel kindlustada juba kolmapäeval, kui Audentese Spordiklubi saalis peetakse kolmas kohtumine. Mäng algab kell 18.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles