Van Persie käis salaja Barcelona meeskonna hotellis

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robin van Persie
Robin van Persie Foto: SCANPIX

Esmaspäeva õhtul käis Arsenali ründaja Robin van Persie salaja hotellis, kus peatub Barcelona jalgpallimeeskond enne Meistrite liiga poolfinaali Chelsea vastu.

Arsenal sai esmaspäeval Inglismaa meistrivõistlustel üllatuskaotuse Wiganilt ning sama päeva õhtul nähti meeskonna kaptenit Robin van Persiet lahkumas Marriotti hotellist, kus viibib ka Barcelona meeskond. Teda nähti suhtlemas rahvuskaaslase Ibrahim Afellayga, kuid Daily Mail usub, et vanad sõbrad ei olnud ainus van Persie visiidi põhjus.

Van Persiel on Arsenaliga jäänud lepingut veel ühe aasta jagu ning on võimalus, et hollandlase vana tuttav Cesc Fabregas meelitab meest Kataloonia meeskonnaga liituma. Fabregas ise liikus Arsenalist Barcelonasse 2011 aastal.

Van Persiet jahivad veel Manchester City ja Real Madrid, kes on mõlemad valmis mehele pakkuma 200 000 naela suurust nädalapalka.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles