Di Matteo: Barcelonal oleks nagu väljakul 20 meest

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roberto di Matteo.
Roberto di Matteo. Foto: SCANPIX

Eilses jalgpalli Meistrite liiga poolfinaali avamängus FC Barcelona üle 1:0 võidu saanud Londoni Chelsea peatreener Roberto di Matteo tunnustab vastast ja soosikuseisust ei tunnista.

Barcelona peatreener Pep Guardiola peab Inglismaa klubi seeria soosikuks. «Pean neid hetkel favoriitideks, sest kodus saadud võit on nende jaoks väga hea tulemus,» ütles Guardiola mängujärgselt BBC vahendusel. «Kui jalgpallis loeks ainult palli valdamine, siis võidaksime kõik mängud. Vaja on ka väravaid lüüa,» lisas Hispaania suurklubi peatreener.

Chelsea loots Roberto di Matteo jäi eriarvamusele. «Ei taha favoriidikoormat enda õlule võtta, usun, et edasipääsuvõimalused on mõlemal 50:50,» ütles di Matteo.

«Mõistagi olen tulemusega väga rahul, kuid see on alles poolaeg. Miski pole veel otsustatud,» lisas di Matteo. «Barcelona mängu vaadates tundub vahel, nagu oleks neil väljakul 20 meest. Neil on oma unikaalne mängustiil, mille vastu on alati raske,» rääkis itaallane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles