Keilas arendatakse noorte korvpallikeskust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Korvpall.
Korvpall. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Keila korvpallikool korraldab pühapäeval 29. aprillil treeningkogunemise, mille eesmärgiks on leida uusi mängijaid oma kooli A-klassi meeskonda.

Keila korvpallikooli näol on mõneti tegemist Audentese spordikooli väiksema variandiga, mis hõlmab laiema piirkonna noori mängumehi – meeskonda oodatakse ka Keilast kaugemal elavaid poisse. Noored korvpallurid saavad kooliteed jätkata Keila Koolis, lisaks on neile tagatud eluase ja toitlustamine. Ole ainult mees ja tee trenni!

Keilas on korvpalli alaste oskuste arendamiseks ja hariduse omandamiseks väga head tingimused. Treeningud ja õppetöö toimuvad uues koolimajas, mis avati 2011. aasta jaanuaris ning Keila Tervisekeskuses. Noorte korvpallurite arengu eest vastutab suurte kogemustega viienda kategooria treener Märt Kermon.

29. aprillil kell 16.00 Keila Tervisekeskuses toimuvale treeningkogunemisele oodatakse 1994-1996.a. sündinud poisse

Pingutamisel ja treeneritele hea mulje jätmisel on mõtet, sest lisaks A-klassi Eesti meistrivõistlustel osalemisele, saadakse mängupraktikat ka meeste Eesti meistrivõistluste 2. liigas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles