Barcelona mängijatel tekkis enne kohtumist Chelsea fännidega sõnasõda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dani Alves
Dani Alves Foto: SCANPIX

FC Barcelona jalgpallimeeskonna mängijatel tekkis paar tundi enne eilset Meistrite liiga kohtumist Londoni Chelsea fännidega sõnasõda.

Barcelona meeskonda peatus Londonis Grosvenor House’i nimelises hotellis, kus 19-aastane James McWatt ja tema sõbrad Ryan Hill ja Steve Carruthers lootsid Lionel Messi nimelisele särgile saada ka staari autogrammi, kirjutab The Sun.

McWatt peatus koos sõpradega samas hotellis, kus Barcelona staaridki ning ta ostis särgi lootuses, et argentiinlane annab sellele ka autogrammi.

«Ta oligi seda tegemas, kuid siis pani Dani Alves oma käe vahele ning ütles «ei»,» meenutas McWatt. «Siis läks ta täiesti hulluks ja hakkas hispaania keeles meie peale karjuma. Ma jalutasin eemale ning filmisin juhtunut. Läksime seejärel oma tubadesse, kuid siis tulid hotelli töötajad ja kaks politseinikku meie juurde ning teatasid, et Barcelona meeskond ei soovi meid enam sellesse hotelli.»

«Me ei joonud ega olnud ka lärmakad ning soovisime lihtsalt Messiga kohtuda. Kogu intsident oli uskumatu. Kogu minu austus Barcelona vastu on kadunud,» lisas noormees.

Lisaks Alves’ile tulid sõnelust jälgima ja osa võtma ka Jose Pinto, Adriano, Thiago ja Alexis Sanchez.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles