Euroopa liiga poolfinaalides haarasid edu Atletico ja Sporting

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Radamel Falcao lõi lõppenud hooajal mitmeid meeldejäävaid väravaid.
Radamel Falcao lõi lõppenud hooajal mitmeid meeldejäävaid väravaid. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Euroopa Liiga eileõhtustes poolfinaalides saatis edu kodumeeskondi. Nii Lissaboni Sporting kui ka Madridi Atletico saavad kordusmängule vastu minna eduseisus.

Sporting jäi Athletic Bilbao vastu teise poolaja alguses kaotusseisu, kui skoori avas Jon Aurtenetxe. Veerand tundi enne lõppu pöörati 0:1 seis aga viie minutiga 2:1 võiduks, kui täpsed olid Emiliano Insua ja Diego Capel. Võõrsil löödud värav jätab kordusmänguks siiski head võimalused ka Athleticule.

Teises poolfinaalis ehk kahe Hispaania klubi omavahelises mõõduvõtus sai Madridi Atletico 4:2 jagu Valenciast. Radamel Falcao avas kiirelt kodumeeskonna kasuks skoori, ent poolaja viimasel minutil lõi Jonas viigivärava. Teisel poolajal kasvatasid Miranda, Adrian ja taas Falcao Atletico edu, kuid Ricardo Costa tabamus viimasel mänguminutil lubab veel elada ka Valencia lootustel.

Korduskohtumised peetakse mõlemas poolfinaalis nädala pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles