Video: Miami Heat ei lasknud Bullsil NBAs idakonverentsi võita

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Chicago Bulls ei suutnud LeBron Jamesi pidurdada.
Chicago Bulls ei suutnud LeBron Jamesi pidurdada. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA ei suutnud Chicago Bulls veel kindlustada idakonverentsi võitu, sest teist kohta hoidev Miami Heat sai neist koduplatsil jagu 83:72.

Võit oleks andnud Bullsile play-offideks esimese asetuse, kuid taas ilma Derrick Rose’ita mänginud Chicago meeskond ei suutnud pidurdada LeBron Jamesi, kes viskas 27 punkti, võttis 11 lauapalli ning andis 6 resultatiivset söötu. Dwyane Wade toetas teda 18 punkti ja 5 söödu ning Mario Chalmers 16 punktiga. Heati poolel ei teinud seekord kaasa Chis Bosh.

Bullsi parim oli 16 punkti visanud vahetusmees John Lucas. Joakim Noah kogus 15 silma ja 10 lauapalli, Luol Deng lisas 11 ja Carlos Boozer 10 punkti. Visatud 72 punkti märgib Chicago tänavuse hooaja madalaimat skoori.

Võitluses Läänekonverentsi viimastele play-offi kohtadele sai olulise võidu Phoenix Suns, kes oli kodus 93:90 üle Los Angeles Clippersist. Mängu saatuse otsustasid Channing Frye tabavad vabavisked kaks sekundit enne lõpuvilet. Jared Dudley kogus võitjate parimana 18, Frye 16 punkti. Marcin Gortat viskas 14 punkti ja võttis 14 lauapalli. Clippersi parim oli 19 punkti ja 10 korvisööduga Chris Paul, Caron Butler lisas 17 ja Blake Griffin 16 punkti.

Vähikäiku teeb aga Phoenixi otsene konkurent Houston Rockets, kes kaotas juba kuuenda mängu järjest, kui võõrsil jäädi lisaajal valusalt alla New Orleans Hornetsile 99:105. Avapoolajal juba 13 punktiga juhtinud Rockets suutis ise kolmanda veerandiga visata vaid 13 punkti ning lubas NBAs tänavu tagantpoolt kolmanda võiduprotsendiga Hornetsi mängu tagasi. Lisaajal lubati Hornetsil visati koguni 18 punkti.

Hornetsile tõi Eric Gordon 27 punkti, Carl Landry lisas 20 ja Al-Farouq Aminu 17 silma. Rocketsi parim oli 23 punktiga Goran Dragic, Chase Budinger tõi 22 punkti. Läänekonverentsi 8. kohta hoiab nüüd Phoenix 33 võiduga, täpselt sama arv võite on ka Utah Jazzil. Houstonil on koos 32 võitu.

Vaata Bullsi ja Heati mängu parimaid hetki SIIT.

TULEMUSED:

Indiana Pacers – Milwaukee Bucks 118:109

Detroit Pistons – Minnesota Timberwolves 80:91

Miami Heat – Chicago Bulls 83:72

New Orleans Hornets – Houston Rockets 105:99

Phoenix Suns – Los Angeles Clippers 93:90

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles